Skinny

Om det ekar i plånboken jsut nu & du bara måste ha ett par jeans så har ginatricot ett par jeans ( ett par mörkare & ett par som är lite ljusare) som endast kostar 199 kronor. Det är verkligen ett fynd & dessutom var de väldigt snygga också! Gina brukar ha rätt bra kvalite på sina jeans dessutom. 



Vit



Jag älskar min klänning som jag hade på mig på balen! Den är så fin & oskulldsfull. Men frågan är när jag ska anvnda den nästa gång, det är ju mer en sommar/vår klänning. Där emot skulle jag aldrig kunna slänga eller sälja den, den är för fin för det. Det är så underbart att kolla på den & tänka " nästa sommar ska jag ha dig på mig,till brunbrända ben på en mysig sommarfest,sandaletter & en snyggpartyväska". Åh vad jag längat till sommaren!

Jag vill shoppa

Idag går vi på höstlov! Det ska väl bli skönt men jag skulle inte ha nått emot att gå till skolan,faktist. Jag har lite inplanerat nästa vecka ialla fall. Jag ska bland annat hjälpa min pojkväns bror att flytta,sen ska jag på kryssning & minst en shoppingrunda i stan. Då ska jag passa på att kika på det här.



BIKBOK

Middag

Idag övningskörde jag med min mamma ut till min pojkvän, det gick bra som vanligt. Åh vad jag längtar till körkortet! Nu ska jag äta en super god middag med min pojkvän & svärföreldrarna!

Nya skor

Jag är så exited! I veckan kommer det komma hem två par nya älsklingar till mig. Dem är så fina! Jag hoppas avi:n dimper ner i brevlådan redan imorgon. Nelly brukar ju vara otroligt snabba med sina leveranser!



Här är ett par av mina nya partyheels! Dock är dem inte från Nelly.com men det går att beställa dem på brandos.se . Jag kan ju redan nu säga att dem här ska jag ha på årets nyårs-fest!



Dem är så snygga så jag typ dör! Det var en tjej som satt på samma tåg som jag gjorde ner till Göteborg förra helgen & hon hade sådana. Jag vart kär i skorna & den höga klacken så jag började kolla runt om dem fanns på internet & på Nelly fanns dem. Klacken är ca 14 cm,men det är värt att halka omkring i dem nu även fast det börjar bli halt.


Fredag

Ikväll har jag varit med en hel drös med folk, bland annat fina Viktoria♥ Jag har träffat gammla vänner som jag inte träffat på hur länge som helst! Super roligt. Nu sitter jag hemma med chips & dipp i högsta hug & snart ska jag sova. Det blir en tidig morgon imorgon!



Jag för lite mer än ett år sedan. Vilken skillnad! (Ibland kan jag sakna mitt mörka hår...)


Godmorgon

Jag är hemma från skolan idag på grund av att jag har ont i huvudet & halsen. & det var otroligt skönt att få sova ut så nu ska jag klä på mig myskläder & gå ner & äta en jätte bamse frukost!


Move

Ikväll ska jag & min pojkvän gå på lägenhetsvisning, spännande! (Hoppas mamma åker med!!) Åh,jag är så sprallig! Vi hörs ikväll ♥


Göteborg!

Just nu befinner jag mig i Göteborg! Jag & min pojkväns familj skulle åka ner hit för att fira hans pappas bror som fyllde 40. Det tråkiga var att jag fick hoppa in & jobba så jag kunde ju inte följa med,trodde Micke! Jag pratade med hans familj & sa att jag hade bokat en biljett så jag skulle komma ner på lördagen istället för fredagen. Det roliga var att micke inte visste om något,han trodde att jag var på en jätte stor fest så han var lite orolig. Sen när jag kommer in & säger "Hej älskling!" blev han lite chokad. Min fina prins! Att sen se honom så glad gjorde mig varm i hela kroppen ♥



Nu ska vi äta lite frukost innan vi börjar rulla hemåt. Jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem,eller så hörs vi när jag sitter i bilen!


Jag vet att du är avundsjuk,men det blir inte alltid som du vill



Tänkte bara önska er alla en trevlig fredagskväll! Ikväll ska jag vara med Nathalie & Johanna, härliga tjejer!

Älskling,jag har gått vilse i dina ögon!


Fredag

Okej, allvarligt talat! Nu ska jag ta tag i bloggen. Hur svårt ska det vara?

Hur som helst,det är Fredag & jag har stora planer inför helgen. Ikväll ska jag träffa några vänner & imorgon ska jag jobba! Åh vad jag längtar tills imorgon,det kommer bli så kul! Skriver om det på Söndag!

Snart börjar min lektion så jag bloggar när jag kommer hem!

Hej

Idag slutar jag tidigt så jag tänkte passa på att gå & träna. Jag har börjat simma! Det är så skönt & man blir inte svettig. När du simmar så tränar du ju alla muskler så det är jätte bra. Jag brukar simma i ca 45-60 minuter & efter det så är jag helt mör i kroppen,men det är skönt!

Nu ska jag in på min hudlektion & klämma finnar & komedoner (pormaskar).

Hunters

Hunters är så himla snygga! Dem finns i alla möjliga färger & jag har hört att kavliten ska vara bra. Jag ska köpa ett par ljusrosa till våren för mina gammla rosa & blommiga har det gått hål i. Dem här stövlarna tycker jag att man kan ha även fast det inte är dåligt väder eftersom dem är så snygga!



Personiliga mål

Jag är nog inte ensam om att ha prsonliga mål i livet. Jag tänkte dela med mig av några av mina mål!


♥ Gå ut gymnasiet med bra betyg.

♥ Flytta hemifrån till en fin bostad (Med min älskling?)

♥ Starta eget företag & ha en egen hudvårdssalong.

♥ Bara umgås med dem som får mig att må bra!

♥ Gifta mig.

♥ Jag ska ha en walk-in när jag flyttar hemifrån ( Dock så är mitt söta,rosa lilla rum en walk-in med en säng...)

Resa mer! Jag vill se så mycket. Så resa ska jag absolut göra mer!

♥ Njuta av livet & göra det som jag känner för.


Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst men jag känner att jag inte sk ha så många mål,då är risken större att dem inte går att uppfylla. Så ett av mina personliga mål är att uppfylla mina mål. Har ni någon speciellt mål med livet?


10:23

Godmorgon! Det var lungt igår, jag drack två glas rosé & sen åkte vi ut mot landet för att kolla på nått stjärnregn. Jag såg dock bara en stjärna falla. Nu ska jag äta en stor & god frukost! Tack för igår,mina fina vänner ♥


Lördag

Vi hörs imorgon,nu ska jag & min pojkvän på vinkväll hos några kompisar! Ha en trevlig kväll ♥

Rosa bandet



För ett par dagar sen så köpte jag rosa bandet! Allt fler kvinnor drabbas av bröstcancer men vi kan rädda liv genom att skänka gåvor. Den här lilla rosetten som jag har på min jacka kostar ynka 25 kronor & jag tycker att fler borde köpa den för att visa att vi bryr oss. Vem vet,någon av oss kanske kommer få det i framtiden? Det finns mycket vi kan göra för att hjälpa rosa bandet-kampanjen som tex att köpa det här armbandet.



Det här armbandet stödejer rosa bandet & kostar endast 75 kronor. Det finna att köpa på band annat Lindex! Dessutom tycker jag att armbandet är sjukt snyggt!

Om du vill veta mer om vad just du kan göra så gå in på www.cancerfonden.se/rosabandet .

Onsdag

Min kamera har gått sönder. Igen. Jag kommer inte blogga lika mycket eftersom min mobil inte tar dem bästa bilderna. Men vi får helt enkelt stå ut med halvdåliga bilder från mobil & webbcam tills vidare!



Dagens "Facelook". Trött & nästan osminkad. Ni ser ju själva hur bra bilderna blir med mobilkamera..



Ett helt år

Idag hade vi firat ett år. Om det inte hade tagit slut där mitt i kalla vintern. Ett uppehåll på cirka 2 månader. De 2 värsta månaderna i mitt liv. Jag spårade ur totalt & jag har nog aldrig mått så dåligt. Vad var jag utan min kärlek? Vad var jag utan killen som jag älskade mer än allt annat,som jag skulle göra allt för att få tillbaks? & så gick dem där jobbiga månaderna & vi gick in i April. Vi hittar tillbaks till varandra & jag har aldrig varit så lycklig. Innerst inne visste jag nog hela tiden,att trots allt,så skulle det bli vi igen! Det var där jag lärde mig att inte lyssna ett skit på vad andra säger. Jag vet bäst själv,ingen annan vet åt mig! Att följa mitt hjärta & inte lyssna på vad vissa andra sa.

Det bästa som hänt mig är att få ha dig i mitt liv. Att du älskar mig för den jag är & att du stått kvar efter allt. Du är min största,första riktiga kärlek. Det är så läskigt vad kärleken kan åstakomma. Vi har gått igenom skratt,tjafs & tårar. Men mest glädje. Glädje för mig är du,min prins! Att få vakna upp på morgonen av massa små pussar i nacken gör mig helt varm i kroppen! Jag älskar dig så mycket mitt hjärta. jag älskar dig så det gör ont. Kärlek stavas Elin & Mikael




Måndag

Eftersom jag hade en dålig dag idag så tröstshoppade jag. Sjukt att man kan bli så glad av lite shopping. Jag fick med mig två par höstskor,ett par boots & ett par stövlar. Lägger upp bilder senare ikväll för nu ska jag & min pojkvän åka & köpa mat. Jag är sugen på en räksallad!


Mc Kinely



(Färgen är mer åt de millitärgröna hållet)

Här är min vinterjacka för den här säsongen! Finns nog att köpa på de flesta sportäffärer. Jag köpte min på intersprot för ca 1800:-

Dålig dag

Jävla skit morgon - rent ut sagt! Jag ska ta allt från början. Igår så hade min pojkvän tagit med sig energi dricka & jag vet att jag kan inte dricka en hel sådan för då kan jag inte sova,det vet jag! Men ändå så drack jag 1 & en halv burk,tror ni att jag kunde sova sen då? Nej.. Jag har sovit circa 2 timmar inatt. Min klocka ringde klockan 06:30 & jag tänkte " Bara fem minuter till..." & vi vet ju hur det funkar. De slutar med att jag vaknar fem minuter innan jag måste springa till bussen. Så jag klädde på mig,borstade tänderna & började spring. 20 meter från bussen inser jag att jag har glömt både busskortet & mobilen,så jag kunde inte skicka sms-biljett heller. Då kände jag att,nej,nu skiter jag i det här!

Nu har jag precis ätit en god kycklingsallad & ska sova några timmar innan jag ska iväg igen. I´ts a bad day today...


Yves Saint Laurent




YSL´s skor är så fina tycker jag! De här var ju hur fina som helst. Finns att beställa på net-a-porter!

Party until the morning light

Jag älskar lördagar! Det har varit otroligt bra väder idag så imorse bestämde vi för att ta med oss frukosten ner till vattnet,supermysigt! Sen har jag även hunnit med att införskaffa mig en ny varm vinterjacka. Den var till & med snygg!

Just nu sitter jag & dricker ett glas rosé i väntan på att få åka hem till Amandah & börja fixa iordning oss inför kvällen! Ikväll ska vi göra som på den gammla goda tiden,haha! Jag har saknat att umgås med min lilla pingla,ikväll kör vi bästis! Jag ska inte glömma kameran den här gången.


RSS 2.0