Ett år, 12 månade, 52 veckor & 365 dagar..

Jag vet inte varför, men just idag har jag tänkt mycket på hur mitt liv var för ett åt sedan. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv det senaste året. För exakt ett år sen så gick jag i nian, sista terminen & jag var så himla skoltrött. Jag ville bara gå klart högstadiet & börja i gymnasiet. Jag mådde även väldigt dåligt på grund av olika anledningar. En person fick mig att må väldigt dåligt, jag kännde mig uttnytjad & att jag alltid var tvungen att göra som den här personen ville. Därför är jag idag, ett år senare & mycket en starkare som person, glad att jag har valt vilka personer jag vill ha i mitt liv som får mig att må bra & som inte tar massor av energi. Det tog ett tag, men när det väl var över var det väldigt skönt & en enorm lättnad. En annan anledning till att jag mådde dåligt var att en väldigt nära vän till familjen blev svårt sjuk. På fredag är det exakt ett år sedan han lämnade oss. Det var en tung, ledsen & jobbig period. Jag har ännu inte riktigt förstått att han är borta, för saknaden är så enorm. Men jag har gått vidare, acceptear att han har det bättre i där han är nu. Men jag vet att du finns med oss. Vi tänker på dig & saknar dig.

I Februari vart jag nybliven singel & mådde i själva verket väldigt dåligt över det. Men det kunde jag ju såklart inte erkänna för någon. Jag festade väldigt mycket & shoppade som aldrig förr. Då var jag glad för stunden. Jag träffade/dejtade även en kille ett tag, med det blev inget mer med det eftersom att jag fortfarande hade känslor för mitt ex. Jag & mitt ex tog upp kontakten igen & efter ett tag blev det han & jag igen, det blev vi i april 2011. 

I Maj åkte jag & min klass på klassresa till Göteborg för att på ett fint sätt avsluta våra tre år tillsammans. Jag var faktist inte ett dugg ledsen över att lämna klassen så för min del så var det ingen höjdare åka på en veckas klassresa med ett gäng som jag inte ens tyckte särskillt bra om. Dock så är Göteborg en väldigt fin stad & vissa aktiviteter som vi gjorde var roliga, även om jag skulle vilja göra det med några andra än min klasskompisar. När vi kom hem var det inte långt kvar till balen & skolavslutningen. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som när jag & Madde sprang ut ur klassrummet & skrek "ÄNTLIGEN!". Där var min tid på högstadiet över, så lättad.

Under sommalovet fick jag mitt först sommarjobb. Jag jobbade hela sommaren & tjänade min första riktiga lön. Behöver jag ens säga hur skönt det var att kunna köpa det jag ville utan att mamma & pappa köpte det åt mig? Det var också väldigt nyttigt för mig att få se hur det går till i verkligheten i arbetslivet. Det känndes riktigt bra att jag gjorde något vettigt på sommarlovet & inte bara satt hemma. Självklart vart det en hel del fest,sol & bad på sommarlovet också. Jag hann även med en resa till Turkiet med min kusin,som förövrigt var den bästa resan någonsin!

Sommarlovet gick mot sitt slut & det var dags för skolstart igen. Den här gången på gymnasiet. Jag var inte särskilt nervös eller spänd, hade mer ångest över att jag skulle gå Sam på gymnasiet som ligger i staden jag bor i. Redan efter 2 dagar kände jag att den linjen inte var något för mig. Alleles för mycket plugg & det verkade faktist riktigt tråkigt. Jag tog intiativ till att ansöka till en skola som ligger någon mil utanför Stockolm, till en hudterapeututbildning. Jag kom in där & det är nog ett av de bästa valen som jag har gjort.

Skolan startade & det blev höst. Jag var väldigt engagerad i skolan(det är jag fortfarande) & jag & min dåvarande pojkvän hade det bra ihop. Jag tog ett beslut att vänja mig av med en mycket ful ovana som pågått i ca 2,5 år. Idag är jag så otroligt nörjd att jag har klarat av det. Det hade ändå pågått så pass länge så det var svårt att vänja sig av med. Någon gång i oktober började jag tveka på mitt & min dåvarande pojkväns förhållande. Det var jobbigt för mig då jag inte riktigt visste vad jag ville, jag kände mig låst. Hösten var rätt seg & jag ägnade mestadels tid åt pluggande. När jag inte pluggade var jag med mina vänner & pojkvän. Det hände alltså inte mycket under Oktober & November. I December hände dock lite mer. Jag gjorde slut med M för jag kände att det inte fanns någon mer kärlek mellan oss & att vi var mer som vänner. Vi firade julen tillsammans ändå, vi är ju så bra vänner. Det var jobbigt de första dagarna men efter någon vecka kände jag värligen att jag hade gjort rätt val. Rätt val för att jag nu faktist kände mig lyckligare, det tar emot att säga det. M är en helt underbar kille & jag tror att det var det bästa för oss båda.

Mitt 2011 slutade med att jag blev singel & det kändes bra att börja ett nytt år, 2012. Mitt år har börjat väldigt bra & jag har bara haft kul hittils. Jag tvekar inte en sekund på att det kommer fortsätta att vara roligt. Jag har lovat mig själv att det här året inte ska bli som året innan. Det har hänt så mycket på ett år både i mitt liv & med mig själv. Det har såklart hänt väldigt mycket mer än det jag skriver i bloggen, men jag orkar helt enkelt inte skriva ner allt. Jag känner framförallt att jag har vuxit som person & jag har blivit, som vi så fint kallar det, min egen bästa vän! Jag har lärt mig att inte ta åt mig om någon säger något dumt. Det biter lixom inte på mig längre. Jag har inte dåligt samvete om jag skulle gå ut & äta med en kille EN gång, som jag skulle haft för ett år sedan. Det kanske är för att mina vänner accepterar mig & stöttar mig i mina val? Därför är det så viktigt att inte ha "vänner" som gör tvärtom.

Det är som sagt väldigt mycket som har hänt, som jag väljer att inte skriva om här i bloggen. Jag vet inte varför jag skriver det här inlägget.. Jag tror att det är för att kunna kolla tillbaks om ett par år. Det kommer vara så roligt & tänk vad mycket som kommer vara annorlund då?


Maassa on yli

Kaikki oli niin hyvä, kunnes tuli ja repäisi jopa kaikki ne syvät haavat, jotka olivat parantuneet niin hyvin. Olit niin uskomattoman typerä, ei kertonut totuutta minulle! Kunpa olisitte tehnyt, että se ei olisi kuin nyt ... Suit itse.

Just chill´n



Idag har jag gjort absolut ingenting! Jag har glidit runt här hemma i myskläder, ätot frozen yogurt & haft ett litet hemmaspa - En lugn dag med andra ord. Ikväll känns det som att jag bara vill vara hemma helt själv.. Funderar på att hyra en film & köpa hem lite kex & ost.

The body shop

Om du vill ha lena & mjuka fötter så kan jag rekomendera den här fotkrämen från The body shop. The body shop är min personliga favorit när det gäller bra kroppsprodukter! Jag har precis haft fotbad & filat mina fötter samt smörjt in dem med krämen, damn så lena & mjuka fötter jag har just nu..


Nytt millitärgrönt naglellack från Maybelline.


GUESS

Jag köpte en ny clutch idag från Guess. Jag tycker att den är så himla fin, ska inviga den på lördag tror jag!



Love

Nu har jag varit ute & gått i ca 1½ timme sam haft ett långt samtal med min älskade Viktoria. Känner jag mig superduktig! Nu ska jag gå ner på stan en sväng & se om jag kan hitta något fint att ha på mig på alla hjärtans dagen.. Har ni någon date tills den 14e?


Träning

Nu har jag fått något ryck om att jag vill börja träna! Fast det ska jag inte göra för på något sätt så jag ingen "träningsmänniska". Jag vill bli fit inför sommaren, inte gå ner i vikt utan bara bli lite mer tajt. Jag äter frukost, lunch & middag varje dag så mina matvanor är bra. Jag äter för det mesta nyttig mat men idag åt jag pizza till lunch & Mcdonald's till middag.. Då märker jag verkligen skilland på mitt humör, blir genast arg & grinig. Så nu ska jag bli ännu strängare på att inte äta skräpmat/frysmat! Mina favorit träningsalternativ är powerwalks & simning, så något av det ska jag försöka göra en gång i veckan. Det låter bra, jag är bra.

Natacha Peyres kropp är ju bara så snygg!



Onsdag

Jag kom hem tidigt imorse & är hur trött som helst, men ändå kan jag inte somna. Jag har så otroligt mycket som snurrar i huvudet just nu, dock bara bra saker! Jag börjar inte fören klockan 14 idag & då ska jag göra en ansiktsbehandling på mamma. Det skulle vara väldigt skönt att få det själv idag.. Nåja, nu ska jag ta en dusch & sen beställa hem lite söta vår/sommarklänningar, har hittat jättesöta på Nelly. Visar sen!



Jag i fredagsnatt.

Mulberry

En lila väska måste jag införskaffa nu till våren för det känns som att det kommer bli en populär färg i vår! Den här snyggingen från Mulberry vore ju nte helt fel? Åh, så fin! Ca 9000..


Kort om helgen

Puh! Kom precis hem, jag har inte varit hemma sen i fredags. Jag & Viktoria festade in helgen tillsammans med med trevlig folk & resten av helgen har jag bara haft det allmänt jätte bra! Nu ska jag gå ner & sola, sen blir det en lång,varm & skön dusch'.

It's friday bitch!

Skönt med fredag idag & lite helg. Ikväll ska jag åka hem till pappa för att fira hans fru som fyller år, grattis! Sen så ska jag troligtvis träffa Viktoria & jag är sugen på några glas vin ikväll, hon är säkert på. Amandah ska skriva upp för körkortet idag & jag håller tummarna för för att hon ska klara det. Hon är så duktig, min fina vän!

Om några veckor fyller mamma år så jag måste köpa en present åt henne, jag vill ge något fint & speciellt. Förslag?


Allmänt babbel

Solade en 15minutare för ett par timmar sedan & nu har jag precis kommit ut ur duschen. Jag har även smörjt in mig med väldoftande bodylotion. Nu ska jag äta min frostiga yogurt som jag förövrigt fått dille på! Ta bara vanlig yogurt & låt stå i frysen ca 30 min, damn så gott det är! Jag är helt beronde av det & det är ju perfekt om man till exempel är sugen på glass men vill vara lite nyttigare.


Bild lånad från google.


Jeffrey Campbell

I början tyckte jag att de här skorna inte var så snygga, men nu har jag verkligen ändrat mig. De är ju supersnygga! Speciellt sandaletterna som jag bara måste ha till sommaren..



Nya naglar

Idag har jag fått ansiktsbehandlig, massage & nya gelénaglar av en tjej som går i trean, hon var verkligen super duktig & jag känner mig så fräsch! (De måste öva inför slutproven) Det var min dag. Ni ska bara veta hur sköna vissa skoldagar är! Ikväll ska jag plugga & sedan sova tidigt, jag hatar att vara trött!



Som vanligt väljer jag vanlig fransk maniky, är för feg för att görna någon form av dekoration. Ja, jag vet att jag är tråkig! Men sen så tycker jag att fransk manikyr är mer snyggt & stilrent.


The body shop

Jag är beronde av bodylotion & jag smörjer in mig verje dag efter att jag har duschat. Så jag tänkte tipsa er om de här bodylotionerna från The body shop, mina favoriter. Helt underbara dofter & man blir jätte len & mjuk! Om ni inte har provat så gör det!



Dagens outfit



Just nu befinner jag mig i skolan. Jag har en lektion kvar & det är engelska, vi ska kolla på film då så det är helt ok! Sitter även & planerar lite inför sommaren (Dock så ska jag jobba hela sommaren, men någon ledig dag lär ju komma & så har jag ju helgerna då jag är ledig). Det blir lite småsaker som till exempel gröna lund, skansen, åka ut på sjön, festa med fina vänner osv. Men sen vill jag göa något lite större också, så det får bli en utomlandsresa i Augusti innan skolan drar igång igen. Jag längtar redan till sommaren, det är ju faktist inte långt kvar...

Talk to the hand bitch

Just nu känner jag att vi lever i en sjuk värld med massa elände & falskhet. Jag är glad att jag har gjort mig "av" med några av mina såkallade "vänner". Vissa personer har verkligen ingen respekt för andra & gör allt för att förstöra. Som sagt, vi lever i en sjuk värld. Jag har valt att endast göra det som känns rätt/bra för mig, att inte ha "vänner" som tar energi & får mig att må dåligt. För damn, så bra jag mår utan "er".

15/1-2012

Det var riktigt länge sen jag hade en så lugn helg som denna! Imorgonbitti kommer jag vara utvilad & pigg för ännu en skolvecka. Den kommande veckan kommer bjuda på mycket pluggande så updaten kommer inte bli bättre än vanligt. Jag tycker att det är så skönt att skriva något inlägg då & då, när jag känner för det. Bara att kolla tillbaks i arkivet några månader är så roligt, därför tycker jag att det är kul att ha lite inlägg att kika på framöver. Nu ska jag applicera min hårinpackning & lägga mig i badet ♥


Juste, provade min balklänning tidigare idag, åh vad jag vill ha sommar så jag kan använda den igen!


Jag, bara jag

Sitter i mitt nystädade rosa rum på min rosa fluffiga matta & dricker en kopp te samtidigt som jag lyssnar på glad musik. Jag känner mig otroligt glad & lycklig. Jag tror att det är för att jag gör precis som jag vill. Jag har fått det som jag vill ha de, äntligen! Det gör ingenting om jag vakar klockan 15 en lördag för att det blev ett eller två glas för mycket kvällen innan. Jag är så otroligt nöjd med mitt liv just nu, bland annat för att det går så jädra bra i skolan! Det beror också på mina underbara vänner men framför allt att jag är så bra kompis med mig själv. Det är skönt att bara var helt ensam & göra ingenting. Bara vara jag.

Ikväll ska jag, bara jag, ha en traditionell söndag med skumbad, ansikstmask, peelingar & allt som hör till.


En bra skoldag

Dagen började med att jag fick ansiktsbehandlig fram till lunchen (Sov under hela behandligen) & efter lunchen gick vi in till frisörsalongen & fick håret fixat. Många klippte sig & några färgade även håret. Jag fick bara mitt hår tvättat & plattat eftersom att jag vägrara att låta någon annan än min frisör klippa mig. Dock så är min frisör på semester i tre månader så jag är så illa tvungen att gå till någon annan.. Mardröm! Fast mamma säger att hennes frisör är jätte duktig & jag litar ju trots allt på min mamma...

Ikväll ska jag åka & färga mina ögonbryn & ögonfransar samt noppa. Det är välbehövligt. När jag kommer hem ska jag dricka en kopp te innan jag går & lägger mig. Måste få bort mina hemska påsar under ögonen...


NOUNOU



Jag tänkte tipsa er om en hårinpackning som jag använder. Jag tycker att den är otroligt bra om man har tort & skadat hår, som jag har. Jag har använt den här i ca 3 veckor & jag har fått mycket finare hår som känns friskare & tjockare.

♥ Använd 1-2 gånger i veckan.
♥ Massera in i hårbotten & i längderna.
♥ Låt verkar i ca 15 minuter, skölj sedan nog ur inpackningen.
♥ Kostar ca 260 kronor.

You may said thet Im a dreamer, but Im not the only one.

Imorgon börjar jag i skolan igen, som jag har längtat. Är jag den ända som tycker att det ska bli kul att komma tillbaks igen? Visst har det varit skönt att ha lov, men nu vill jag till skolan igen. I vår ska vi få lära oss helkroppsmassage så det kommer bli spännande. Vi ska även öva mer på make up & manikyr samt vaxning. Det ända som känns jobbigt är att sitta på en äcklig buss 2 timmar varje dag, men det är helt klart värt det. Inte så långt kvar tills jag får körkort & bil...

Inatt har jag sovit många timmar så jag är reält utvilad. Innan jag gick & la mig igår så tog jag ett varmt, långt & skönt skumbad. Jag hade i massa oljor som gjorde huden jätte len samt massa badbomber. Idag ska jag gå ner till stan en sväng & köpa lite nya prudukter. Antingen bodylotion från The body shop eller I love...produkterna.

Vi hörs lite senare!


Mhuum

Antagligen så kommer det bli som tidigare, att jag tappar blogglusten väldigt snart igen. Men jag ger det ett försök iallafall, det är ju trots allt ett par stycken som kollar in här varje dag utan att se någonting nytt. Det har varit nyår & allt så då kanske det passar bra med en nystart? Mycket har hänt sen jag bloggade sist & jag mår bättre än någonsin. 2012 ska bli mitt år då jag bara tänker göra allt som jag vill göra & känner för. I slutet av sommaren ska jag åka utomlands, om ingen av mina vänner är på så kommer jag åka själv. Fast då till ett ställe där jag varit på tidigare, för det känns lite läskigt att åka till ett helt nytt ställe helt själv. Jag kommer även fortsätta all lägg all min energi på skolan. Jag tycker att det är så otroligt roligt & utbildningen som jag går är helt underbar. Det passar mig perfekt. Jag har även kommit långt med att köra bil (Övningskör) & det går riktigt bra. Jag känner mig mycket säkrare & har till & med fått börja köra i stan. Cred till mig!

Just nu har jag så otroligt mycket saker som jag vill blogga om men det kommer avta om några veckor. Vi hörs snart igen!


RSS 2.0