En liten del av mina pumps

En vän till mig ville se min skosamlig så jag lägger upp en bild på en rätt så liten del av alla mina skor. Det här är bara dem som jag har på väggen!


Just nu



Ser ni hur trött & sliten jag är? Jag vill sova så att jag är pigg & taggad tills imorgon!

Den lilla svarta

Imorgon ska min bästa vän Amandah firas! Hon fyller nämligen 18 på måndag men det firar vi imorgon istället (Självklart ska jag fira henne på måndag också!). Imorgon ska jag in till stan & shoppa lite julklappar & köpa en ny klänning till morgondagens festligheter. Jag kom på idag att jag saknar "Den lilla svarta" i min garderob. Det är ett måste i en tjejs garderob & jag hittade den här fina från BikBok som dessutom  är hur billig som helst, 199:-



Påväg hem

Det blev ingen sista lektion eftersom vi skulle jobba hemma. Så just nu sitter jag & Ninnie på bussen hem. Jag har även hunnit köpa lite julklappar. Jag började redan i augusti för jag tycker att det är skönt att ha sånt klart så att man slipper stå & trängas med alla andra som är ute & köper julklappar i sista minut. Nog om julen, när jag kommer hem ska jag jobba med mitt projekt & sen ska jag visa er snygga julklänningar. Kul!


Liten update

Nu ska jag jobba vidare på mitt acneprojekt. Vi ska ha redovisning om en hudsjkdom & jag vlde att läsa om acne. Det finns hur mycket information & om du lider av acne så finns det hjälp att få!

En lektion kvar & jag vill bara hem! Jag mår sjukt illa.. Ikväll ska jag ut & träna, tror jag tar en joggingtur istället för en pw med easytonsen..

Arbetskläder

Kolla så snygga arbetskläder vi har i skolan..... Jag börjar nästan undra om vi utbildar oss till tandläkare istället för hudterapeuter? Nåja, skorna är sköna i alla fall! Men när jag har min egna salong ska jag ha svart uniform, det är mycket snyggare!


colaläppglans



Kolla vad jag fick av min underbara Micke idag! Ett cocacola-läppglans som både smakar & doftar cola. Finns att köpa på Åhlens. Tack så mycket älskling! I love it ♥

Sotade ögon

Idag har vi övat på att sota ögonen. Jag sminkade Amanda & det vart riktigt snyggt för att vara första gången jag gjorde det på någon annan än mig själv. Tyvär så blev tog jag inte kort på det men jag kom ihåg att fota min makeup som Amanda gjorde på mig. Här är den & jag tycker att hon var jätte duktig!




(Jag tog inte kort förensnågra timmar efter så det hade ju gått bort lite)

Happy

Jag har haft ett litet samtal med min svensklärare. Det var otroligt kul att få så mycket bra respons! Åh, det här fick min fredag att bli ännu lite bättre. Idag mår jag bra. Allt känns så roligt & jag är så otroligt taggad inför ikväll. Ingen kan förstöra den här dagen för mig. Idag är det min dag!


NewYear

På nyårsafton vill jag vara snygg från topp till tå. Det är ju årets sista dag så då tycker jag att man ska gå all in med outfit, make up & frisyr. Det är ett tag kvar, men jag kan inte låta bli att längta till nyårs-afton! Något av det här kanske skulle passa till nyårsafton?



Allt från GinaTricot.

Vinröd

Vinröda skor är så himla snyggt! Det syns även mycket på catwalken i höst. Så ett hett tips är att slå till på ett par vinröda snyggingar.





1. Nelly.com
2. Jeffery Cambell
3. ZARA
4. TopShop
5. Asos.com
6. Nelly.com

Torsdag

Igår tog jag det lungt & gjorde ingeting. Idag har jag träffat Viktoria, hon är så bra! Vi var & kollade på hennes hästar. Jag var väldigt rädd i början men hästarna var otroligt snälla & söta så det gick bra efter ett tag. Ikväll ska jag gå & lägga mig väldigt tidigt så jag får bort mina fula ringar runt ögonen.. Jag har ju sovit så dåligt den senaste veckan. & så måste jag vara pigg imorgon kväll eftersom förra fredagen slutade på sjukhuset så ska jag & Viktoria ta igen partynatten som vi missade föra veckan. Om jag är taggad? Ja!


Dress

 


Den här vinröda klänningen (Den ser mycket mer rosa ut på bilden) har jag använt en gång, vilket är synd eftersom den är så fin. Den känns dock mer som en klänning man har på sommaren? Hur som helst så kommer jag använda den här mycket nästa sommar. Jag kommer matcha den med ett par snygga klackar & silversmycken!

Dagens outfit



Blusen är från VILA, Jeansen är från BikBok & skorna kommer jag inte ihåg vart jag köpte dem.

Nu: Middag!

Kväll



Dagens outfit & jag ser enorm ut på bilden. Jag skyller på mamma, hon är ingen bra fotograf. Nu blir det skumbad & ett glas vin. Mysigt!

Maxidress

Jag slutar om 20 minuter & jag längtar hem till sängen & min pojkvän. Just nu har vi naturkunskap men jag kollar runt på nelly's hemmsida & hittade en jätte fin långklänning. Den skulle vara perfekt i sommar!


Bröllopet

Nu ska vi snart börja åka hemåt igen. Det ska bli så skönt att komma hem! Jag lägger bara upp två bilder på mig & min pojkvän från bröllopet just nu eftersom att jag vill ha brudparets godkännade innan jag lägger upp några bilder på dem.





Min älskade pojkvän! Jag älskar dig så grymt mycket ♥

My blue outfit

 

Det blev inga bra bilder på min outfit så den här bilden får duga. Jag är så himla glad, bröllop är så himla fint! Jag bloggar imorgon igen & då kommer det upp massor med bilder osv. Trevlig kväll!

Vacker utsikt







Det här är vår utsikt när vi kollar ut genom fönstret. Det är så vackert! Det är cirka 7 minus så det är ju ingen värme. Jag älskar fjälluften

Wedding

Nu fixar vi oss för fullt inför bröllopet. Jag lägger upp min outfit snart!

Gucci




Vem skulle tacka nej till dem här snygga stövletterna från Gucci? Jag dör lite.

Dagens outfit




Dagens outfit!

Nu sitter vi i bilen påväg upp mot Sundsvall. Vi är framme ganska sent i Ikväll men jag kommer blogga så länge bateriet räcker.

Stress

God morgon på er! Jag är så sjukt trött eftersom jag har sovit dåligt inatt. Sen var jag tvungen att gå upp jätte tidigt eftersom jag skulle till sjukhuset. Nu vill jag bara sova! Tyvär så har jag inte riktigt tid för det. Vi ska ju åka upp till Norrland idag för att imorgon gå på bröllopet. Jag har lite att fixa innan dess bland annat sola, duscha, packa, handla & äta. Vi hörs om en stund.

Min älskling

Idag bjöd min fina pojkvän på middag. Tack älskling! Jag älskar dig ♥


Fest outfit




Klänning-Nelly.com, Skor-TopShop, Clutch-Louis Vuitton, Armband-YSL


Snygg festoutfit nu i höst! Grönt är höstens färg & det passar så bra med brunt & guld.


Det händer inte mycket!

Jag har precis ätit lunch som inte var sådär jätte god. Min klass ska ha idrott men eftersom att jag inte kan vara med så är jag kvar i skolan. Nästa lektion börjar inte förens 13:20. Vad ska jag gör så länge?



Onsdag kväll

Nu sitter jag & äter kladdkaka som jag & min pojkvän gjorde för en stund sen. Den vart god & det tyckte resten av familjen också! Nu ska jag ta en dusch & sen sova. Godnatt! ♥

Dessie's skjorta



Den här bilden la Dessie upp på sin blogg idag efter att hon hade varit ute & lunchat. Jag tycker att hennes skjorta är så himla snygg! Jag älskar skortor. Det bästa med skjortor är att man kan ha det till alla tillfällen, det är snyggt till både vardags & fest!

Lösögonfransar

Jag har faktist aldrig provat lösögonfransar. Dock är jag väldigt sugen på att prova det, eftersom jag inte sminkar mig på vardagar så skulle det vara smart att använda lösögonfransar då! Jag köper allt mitt smink från Make Up Store & jag tycker deras produkter är jätte bra så om jag ska köpa lösögonfrnsar så blir det nog där ifrån. På style by tyra säljer dem ju också lösögonfransar som jag har hört ska vara riktigt bra & till bra pris. Det finns ju hur mycket lösögonfransar som helst, färgglada, pärlor, fransar & mycket mer. Jag är lite feg när det kommer till färgglada ögonfransar så jag kör på svarta ögonfransar & om jag vill ha något med färg så har jag ögonskugga & läppglans/läppstift.



Lösögonfransar från Make Up Store

High heels

Jag har glömt att visa er min nya skor som kom för någon vecka sedan. Här är dem i alla fall & dem är så snygga!


Nelly.com


Donna Girl

Dagens outfit


mobilblogg

Hej! Nu sitter jag på bussen hem från skolan. Jag glömde mitt smärtstillande hemma, så det var bara att åka hem nu när det började göra ont. Det blir en kort vecka för mig den här veckan eftersom att jag var hemma i måndags & tisdags & på fredag är jag ledig för på morgonen ska jag till sjukhuset & sen bär det av 50 mil uppåt i landet eftersom att jag ska på bröllopet. Det blir skönt med en minivecka! Det här var första gången jag mobilbloggade och det gick ju bra! Jag är snart hemma, så hörs vi snart <3

Jag är så otroligt glad just nu

Oj, jag såg nu att det vart lite konstigt med bilden i inlägget nedanför? Men det var första gången jag gjorde ett "colage" i paint & jag är grymt oteknisk, så jag tycker att jag var duktig ändå!

Kom precis in i värmen för jag har varit ute en stund med min älskade Viktoria. Det är så otroligt kallt ute & jag känner mig som en isbit. Dags för en varm dusch & sedan sussa. Imorgon ska jag till skolan!


 

Jag i sommras

Underwears

Ikväll har jag, mamma & pappa varit på föräldrarsamtal. Det gick jätte bra. Sen så har vi haft farmor & farfar på besök, det är alltid trevligt! Idag har det varit besöksrekord igen & det är så roligt. Jag hoppas att ni stannar kvar! Just nu sitter jag & kollar på snygga underkläder & jag vill ha i princip allt jag ser. Det finns så mycket fint!







Alla tjejers dröm

Jag längtar så extremt mycket tills jag & min pojkvän flyttar tillsammans. & när jag äntligen får min walk in closet! Mitt rum är just nu som en ända stor garderob, fast med en säng mitt i allt! Det ska bli så roligt att få inreda min walk in men massa skohyllar, krokar & så mycket andra fia saker. Här är lite inspiratonsbilder.







Här är en liten del av Tyra Sjöstedt skoavdelning i hennes Walk in....

Versace for HM

Dem flesta av er har säkert redan sett bilder från Versace sammarbete med H&M. Här kan vi thuvkika lite på de kommande plaggen! Jag tror inte att det är så många plagg som jag direkt kommer känns "Wooow" för. Det känns som att det är lite för mycket nitar & skinn för min smak. Den beiga klänningen skulle jag kanske kunna tänka mig. Kollektionen släpps den 17 november, så det är inte så långt kvar!






Bilderna lånade jag från en modeblogg på expressen


CHIC

Jag hade lite svårt att somna inatt på grund av smärtor & lite sånt. Så idag tog jag mig en sovmorgon tills min pojkvän kom hem & vi åt lunch tillsammans. Nu ska jag äta min skagenrörsmacka & läsa nya nummret av CHIC!




Snygga SJP på omslaget. Är det bara jag som vill ha hennes garderob ?!

Pump'n plump

Har ni testat Isadoras Pump'n plump? Jag älskar alla sorters läppglans med mitt plump är det bästa någonsin. Läpparna ser väldigt fylliga ut & det sitter kvar länge. Jag använder mig av ett ljusrosa & en genomskinligt, jag älskar dem! Så det är ett läppglans jag verkligen kan rekomendera. Dessutom är det superbilligt också, ca 150-200 kronor.


En jätte god smoothie



(Bild lånad från google)

Här kommer ett recept på en god smoothie. Perfekt till mellanmål eller om du bara är sugen på något gott!

4 dl naturell yoghurt, fil eller vaniljyoghurt
2 dl frysta eller färska bär tillexempel blåbär, jordgubbar, hallon
1 banan

Om du vill ha den lite sötare så är det bara att hälla i lite socker. Sen mixar du ihop allt & låt smoothien stå i kylskåpet ca 20 minuter.

Neverfull



Den här snygga väskan från Louis Vuitton blir förhoppningsvis min vår/sommar-väska nästa år. Så fin & elegant!

High heels

Är du sugen på nya,snygga & höga partypumps? Här har du några snyggingar från have2have.se !




Sola

 
Min lunch bestod av keso, kiwi, banan & bär. Jag såg att en bloggare hade ätit & rekomenderat det så jag provade. Det var jättegott & dessutom mättande!

Nu ska jag gå & sola hade jag tänkt, jag känner mig mycket fräschare när jag är lite brunare. När jag kommer hem ska jag ta en lång dusch, fixa naglarna & lägga en ansiktsmask.

Efter tio

Nu har jag kollat på efter tio där både Sofi Fharman & Blondinbella var med. Det var ett ganska intressant avsnitt då det pratades mycket om pressen när man är ute & festar. När jag var runt 14års åldern så började jag att gå på fester eftersom jag alltid har haft äldre kompisar, dock var jag jätte emot alkohol. Jag satt där med min läsk & hade roligt ändå & mina vänner accepterade att jag absolut inte ville dricka. Nu har jag blivit lite äldre, jag är snart 17. Jag går ganska ofta ut & festar med min kompisar & jag dricker alkohol ibland. Men jag går ganska ofta på fest utan att dricka alls. Det var det dem pratade om på efter tio idag. Att man kan anses som tråkig bara för att man går ut på krogen & väljer att inte dricka. Att man blir ifrågasatt varför man inte dricker ikväll? Det är väl jätte bra att man kan gå ut & roa sig utan att dricka alkohol? Man kan ha minst lika kul utan alkohol som med! Det är ju upp till en själv om man vill eller inte. Man ska aldrig behöva känna sig pressad till att drika om man inte vill.






Fina & coola Isabella "Blondinbella" Löwengrip! Hon verkar vara en så stark & härligt person!



Sofi Fharman är så himla snygg! Hon är moderedaktör & författare. Hon har skrivit böckerna "Elsas mode", "Elsas värld" & snart släpper hon sin tredje & sista bok "Elsas hemlighet". Jag har läst "Elsas mode" & nu har jag läst halva "Elsas värld". Jag är så förväntansfull på "Elsas hemlighet" !

God morgon

Igår kväll fick  jag åka till akuten igen, så idag blir jag hemma från skolan. Vaknade av extrema smärtor vid fem tiden i morse & sen dess har jag varit vaken. Nu under morgonen har jag även hunnit kolla på första avsnittet av " Elsas Värld " (Ja, jag är lite efter..) . Det verkar bra men väldigt kort avsnitt. Nu ska jag försöka sova lite & sen ska jag kolla på "Efter tio" där Blondinbella är med!

Igår hade jag besöksrekord dessutom! Jätte roligt tycker jag ♥



" Elsas värld " går på 3an men du kan även kolla på avsnitten via tv3play.


Blåa pumps

Dem här skorna ska jag ha till min nya blåa klänning nästa helg, då jag ska på min pojkväns kusins bröllop!


10 sanningar om mig själv

♥ Jag älskar att gå hudterapeut-utbildningen.

♥ Jag vill flytta hemmifrån & inreda min egna lägenhet + min walkin.

♥ Jag älskar min famil & pojkvän mest av allt i hela världen.

♥ Shoppa, festa, resa & är några av mina största intressen.

♥ Jag har varit kär på riktigt 1 gång ( & är fortfarande )

♥ Jag vill flytta till LA !!!

♥ Ett par louboutinpumps står högt upp på min önskelista

♥ En gång i tiden hade jag kolsvart hår. Dock inte under en lång period.

♥ Jag har nästan aldrig smink på vardagarna, så istället så ser det ut som att jag inte har sovit på 3 dygn.. haha!

♥ Jag kan inte tänka mig att byta ut min frisör mot någon annan! haha




Middag

Har precis ärtit en jätte god middag. Jag älskar wook!


Gucci

När jag kollade in på Isabel Adrians blogg så såg jag att hon hade bloggat om den här gröna snyggingen från Gucci! Den är ju så snygg så att man nästan dör lite... Det är synd att den är så himla dyr bara..



Ca 30.000


Mina älskade naglar



Jag saknar mina fina naglar! Jag får ju varken ha gele eler akrylnaglar eftersom jag går hudterapeut-utbildningen. Det lagras jättemycket bakterier under naglarna & det är väldigt viktigt att det är sterilt när man håller på med en behandlig. Dessutom kan man skada kunden om man har konstnaglar. Så nu för tiden har jag superkorta,väl pedikerade naglar. Vi får inte ens ha nagellack! Om jag ska vara helt ärlig så sjunker mitt självförtroende lite när jag inte får ha fina naglar. Nu kanske ni tycker att jag låter jätte ytlig, men ni som har konstnaglar vet nog hur hemskt det är att helt plötsligt sluta med det. Men till sommaren ska jag ha fna naglar igen! Dessutom är jag sugen på att prova något roligt & färgglatt eftersom jag alltid kört på vanlig fransk & ibland med en liten silverrand vid tippen för att det ska se lite roligare ut. Så nästa gång blir det färgglada naglar! ( Säger jag nu ja, men jag hinner alltid ångra mig i sista sekund & kör på vanlig fransk. Det är också snyggt & väldigt fräscht!)

Naglarna på bilden hade jag i endast 2 veckor, eftersom mina lärare sa att vi var tvugna att ta bort dem..


Vila



Sådär ja! Nu var klänningen till bröllopet fixad & jag är supernöjd. Jag ska matcha klänningen till ett par blåa pumps, ett pärlhalsband & min LV. Det kommer bli så snyggt! Klänningen är från märket VILA.


Akuten

Kvällen igår slutade på akuten. Det blir inte alltid som man hade tänkt sig..

party until the morning light

Just nu sitter jag & taggar inför kvällen. Både jag & Viktoria är supertaggade men vi kommer nog bli ännu mer partysugna fram emot kvällen. Åh vad det här ska bli roligt! Innan vi går ut så ska jag & min pojkvän ner & kolla på jeans till honom & jags ka hinna sola en stund så jag känner mig ännu snyggare & fräschare! Vi hörs imorgon om jg inte gör en mobilupdate ikväll/natt! ♥

Åland

Idag bar det av på dagskryssning till Åland med Mamma, Mormor, Micke, Josefin & Carolina. Det var väldigt trevlig med god mat & shopping i taxfreen! Imorgon ska jag åka in till stan för ännu mer shopping & sen ska jag börja tagga inför Fredag för då ska vi slå klackarna i taket! Jag älskar mina vännen ♥


Här kommer två bilder från idag som jag lånade av min lillasyster!





Mitt höstlov hittills

Under de senaste dagarna har jag varit med fina vänner, shoppat, myst, festat, solat & mycket mer! Det är lov & jag njuter av ledigheten, även fast jag längtar lite till skolan. Idag fyller min svärfar år (Grattis!) & det ska vi fira. Imorgon ska jag & några till åka på en dagskryssning till Åland & efter det blir det fest men mina favoriter!

Det var en kort update om vad som händer just nu,vi hörs senare.


RSS 2.0