bikbok


Snyggt!Nått i den stilen vill jag gå klädd i imorgon...

hej

Är hur trött som helst.Även fast jag har sovit ca 11 timmar inatt?WellWell..Idag har jag varit på biltema med min pojkvän + hans familj.Där hittade jag små söta glitterpärlor som jag ska ha på min framtida bil,haha.& sen har det inte hänt så mycket mer idag.Ska sätta mig & plugga lite glosor,sen blir det mys & kolla på solsidan såklart.

kväll

Lästa ut den där boken nyss.Så bra!Som jag & Amanda sa,när man läser dem där böckerna så får man en helt annan bild av kärlek.Så fina.På tal om kärlek så sitter jag just nu & väntar på min.Vi har inte träffats på nästan en vecka,så det ska bli supermysigt.Vi ska eventuellt träffa min kusin en stund också.Trevlig kväll!

som jag vill vara

En jätte lung förmiddag för min del.Läst en bra bok & fixat mig iordning.Nu vänat jag på att klockan ska bli lite över tre så jag kan ta bussen & träffa Amandah.Hörs!

pink


Jag tycker att dem här skorna är så otroligt balla.Har sett dem på jätte många.Så mycket snyggare i verkligheten.Har kikat runt typ överallt med dem finns inte kvar.Dem fanns på zara för ett par år sedan & jag kommer ihåg att jag tyckte att de var så fina.Skulle verkligen vilja ha dem.Vet inte om dem skulle komma till andvändning,men ändå.

Friday night

Har haft en supertrevlig kväll tillsammans med Amanda.Riktigt god mat,Lyckad efterrätt den här gången,lite dans & massa prat.Tack vännen!

Var ju hos frisören idag.Är nöjd.Men jag tycker att det vart lite för kort,men hellre det än att det är slitet.Nu ser det mycket fräschare ut.Inte lika gult är det heller.Kan också säga att jag tycker att Tresemmés hårinpackning är riktigt bra.Ett tips...

by scorette


Vill ha ett par begia pumps till våren,& jag tycker att dem här var så fina!

cut my hair

Slutade redan vid elva idag.Hur skönt som helst.Snart är det dags att ta sig till frisören,ska bli så skönt att klippa bort det slitna nu.Tänkte även hinna kolla om jag kan hitta en bra födelsedags present till mor min.Hon önskar sig ett förkläde?Eller hur det nu stavas..

time for bed now

Klädd i mjuksidress & högklackat går jag omkring & plockar lite i mitt rum,Letar efter kläder att ha imorgon.Imorgon är det dags för ett besök hos frisören,klippa bort allt de som slitits under mina 7-8 blekningar & blonderingar,För att sen ta mig hem till Amanda för middag & fredagsmys.Ska bli riktigt trevligt faktist.Ska bara läsa klart en bok nu som vi ska ha förhör på imorgon,innan jag går & lägger mig...

<3

Under helgen har jag varit ute på landet.Hemma hos min pojkvän.Vi har åkt & sladdat & haft jätte rolig & mysigt.Men helgen går mot sitt slut & vi går in på en ny vecka.Känns helt okej faktist.Ska kolla på solsidan,Läsa lite ur Elsas värld,sen ska jag sova.

det blir inte alltid som man har tänkt sig

Stannade hemma från skolan idag.Känner mig inte pigg alls faktist..så ikväll blir det att ta det lungt,med massa gott.

little black


Har införskaffat mig en ny "lilla svarta".Mycket finare irl än på bild.Från h&m.

Spring Collection 2011 for bikbok






En riktig snygging är ju  den lilla vita fransiga magtröjan!Passade ju riktigt bra till shortsen,Men det skulle vara minst lika snyggt till långa ljusa jeans också!Tycker att det här ser riktigt bra ut,bra bikbok.Man längtar ju inte bara lite till vår & sommar?!?!


-


Intresant artikel i svd som min mami visade mig igår kväll!

Ska sätta mig & plugga lite nu.Senare ska jag kanske träffa några kompisar om jag orkar.Sovmorgon imorgon känns väldigt skönt!Är så less på skolan just nu...

in the car

Sitter i bilen på väg hem nu.Köpte lite nödvändiga grejer så som galgar,krokar att hänga smycken på & ett nytt varmt,skönt & fluffigt täcke.Ikväll ska jag kolla på solsidan,Sen ska jag sova.Är riktigt trött...& imorgon är det måndag igen,usch!

elin kling


Vad tror ni om att Elin Kling ska göra en kollektion för h&m?Jag tor det kommer bli jätte bra!Hon har ju verkligen ball stil! Av det jag har sett hittills är det mesta snyggt!Jag skulle vilja lägga vantarna på det här puderrosa linnet & den gråa kavajen!

16 januari 2011

Godmorgon.Ska fixa mig i ordning lite snabbt nu för sen bär det av till ikea.Hörs senare!

Har haft en jätte mysig kväll med lillasyster.Nu ska jag gå & lägga mig.Godnatt!



sister's night

Fick tårar i ögonen när jag kollade in på min systers blogg & läste vad hon skrivit!Så himla fint!Ikväll blir det middag & tjejmyskväll med lillasyster.Vi ska hyra film & fixa massa gott & äta,Prata & bara ha det bra.

elle

Just nu sitter jag & kollar massa bilder från elle-galan.Om ni också vill kolla så kan ni gå in på elles hemmsida.Ett tips är att kolla in alla snygga outfits!

Frida och Sofi Fahrman.Älskar sofis lilla guldiga!

Markus Krunegård var snyggt klädd!


Bilderna lånade jag från elle's hemmsida.Det finns massor av fler bilder att se,så kolla in!

hey


Dålig bild,men jag orkar inte ta fler.

Nu är jag fixad & klar.Visar outfiten sen,för nu hinner jag inte.Vi ska ju som sagt ut & äta idag.Det blir kinamat.Jag är hungrig!!

dress it up

Hur skönt som helst med fredag.Ikväll ska jag,min familj & pojkvän gå ut & keka middag.Det ska bli riktigt trevligt faktist.Slutade halv tolv idag så när jag kom hem tog jag en lång varm dusch.Hade tänkt att jag ska börja fixa till mig lite nu.Plattången håller på att värmas upp osv...Däremot har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig...

fly on the wings of love

Det känns att skolan är igång igen.Är helt slut på kvällen när jag kommer hem!Igår köpte jag ett par snygga begia treggings(Jeansleggings).Däremot var Amanda lite snabbare än mig & haffade dem sista i en storlek så jag fick ta en störe storlek.Men det spelar inte så stor roll!Dem satt bra på ändå,även fast jag ville ha en mindre storlek,men thats life.Ikväll har jag kollat på filmer med min lillasyster & till filmen gjorde vi iordning fruksallad.Dags för mig att sova känner jag...bye.Btw,om exakt 5 månader befinner jag mig i varma sköna Turiket <3

kväll


Lagade mat till familjen idag tillsammans med lillasyster.Vart jätte gott.Snart ska jag duscha & sen sova.För imorgon går jag in på min sista termin i grundskolan,vilket känns förjävla skönt.Vill bara slippa skolan nu....

sis

Idag har jag bara umgåts med min lillasyster.Vi var nere på stan.Sen kom vi hem & bestämmde oss för att baka kladdkaka.God!Snart ska jag ner på stan igen & köpa en försenad julklapp till Amanda som har kommit hem från Thailand.Gah,hon lär vara jätte brun!Längtar till att få träffa dig imorgon <3

Kate moss


Vouge har utsett Kate Moss till 10 best dressed december.Jag röstar på henne!

new in


Underwears from topshop!

trött

Godmorgon!Vart väldigt sent inatt,men vi hade trevligt så jag ska inte klaga.Min lillasyster kom in i mitt rum & sa att jag borde gå upp nu & att klockan var tio över två.Japp,då var det kanske dags..Hur trött jag är var & är..Idag ska jag träffa Amandah.Vi hörs senare!

dagens/kvällen outfit


hej fina halsband


129:- hm.

i can't wait to see you again

Ikväll får vi gäster.Asiatiskt tema skulle det tydligen vara..Hoppas maten är gott,För jag är jätte hungrig!Dags att kleta på smink,samtidigt som jag lyssnar på musik & umgås med lillsis <3

ett av mina bästa köp



Har viljat haft de här så länge,Så jag slog till på mellandags-rean!Det är nästintill omöjligt att gå dem,men jag får öva!

happyelin

Åh va glad jag är nu! Vilken underbar kusin jag har på köpet! Hon vet hur hon ska få mig glad iallafall! Hon skänker skorna till mig.(!!!!!!!) Som tack för det så ska hon få några jeans av mig.Sen så har min söta lillasyster skrivit världens gulligaste inlägg om mig på sin blogg.Hon är så söt.Jag älskar dig sis <3

Nu ska jag & kusin springa ner till min pojkvän & hämta lite saker som vi har beställt av honom.Så söt som kommer hit mitt i natten med saker.


steve madden

Okej,det kanske är lite tidigt att börja dreggla över vår/sommar-skor redan nu.Men vem kan låta bli?!Såg när jag var inne på brandos.se att dem säljer Steve Madden skor.Skit bra tycker jag!Så här hittar ni två av mina favoriter.Funderar på att beställa hem de svarta lite längre fram,om de finns kvar vill säga!


Det finns vissa saker man bara inte kan stå emot,som dem här skorna tex...




Min kusin har ett par grymt snygga ankelboots!Alltså damn!Undrar om hon ser att jag lägger dem i min väska?I want them!

kusin

Spenderar kvällen med min kusin,choklad,glass & dricka.Vad vi ska hitta på är ännu oklart,men det lutar åt myskväll.

Tänk att det är 1,5 år sedan denna bild togs.Tiden går fort.Väldigt fort.

run bitch run

Sprang hemifrån mig till bussen på ca 8 minuter igår.Satan va jobbigt det var,Men det bevisade att konditionen faktist fungerar när det väl gäller!Amandah & jag tog bussen ut till landet & umgicks med pojkvänner & vänner.Vart mest filmtittande.Paranormal activity 2.Ganska läskig enligt mig.Nu ska jag sminka mig inför kvällen,som förhippningsvis blir en bra kväll.

my closet

Just nu håller vi på att bygga om min garderob.Den kommer bli så mycket bättre!Passar även på att rensa bland kläder,skor & smycken.Lite senare ska jag träffa min kusin.Vi hörs senare!


5 januari 2011

God morgon!Vaknade ganska tidigt idag men ligger fortfarande kvar i sängen.Magen kurrar så det får bli frukost & sen en morgonpromenad efter det.Kan säga att jag dog lite nyss när jag kikade in på hm's hemsida & såg de här fina badkläderna!



Kolla bara in baddräkterna!Jag har aldrig varit en baddräktstjej utan kört på bikini,men de här var riktigt coola.Sen kan man ha de instoppade i shortsen eller kjolen!

so i say dodudodu

Det känns som att jag borde uppdatera här!Kan börja med att önska er alla ett gott nytt 2011!Jag spenderade nyårsafton med min pojkvän & alla våra vänner.Det var väldigt trevligt.

Det här med att det är noll uppdatering här finns det nog igentligen ingen vettig anledning till.Har andra roliga saker för mig.Har inte suttit vid datan så mycket under lovet,så det kanske är därför.Men nu ikväll,Hemkommen efter ett biobesök i stan,har jag inget att göra.Så varför inte knåpa ihop ett inlägg?Jag & Amandah såg SAW 3D.Jag har inte sett några andra av de filmerna,men denna var riktigt äcklig.Inte läskig.Bara vidrig.Men bra gjord.Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.Funderar på att läsa lite ur "Elsas värld" som för övrigt är en riktigt bra bok,& sen sova.Det var allt för idag.Tack & Godnatt!

RSS 2.0