Det är inte okej!

Ursäkta mig nu,men vad är det för fel på Gunilla Persson i Svenska hollywood fruar? Är det okej att behandla sitt barn som hon gör bara för att hon har misslyckats i sitt liv? Hur kan man i princip tvinga sitt lilla barn att sjunga inför publik när hon är sjuk? Säga att hon aldrig skulle sminka sin lilla Erika men när de går in på toaletten så säger hon "Här,sätt på lite läppstift!" Är det okej? Hur kan man kräva så mycket som förälder? Jag tycker verkligen synd om Erika. Hoppas att hon vågar stå på sig & göra det hon vill. Jag tycker inte att det är okej att ett litet barn som är sjuk ska tvingas upp på scen & sjunga inför publik! Stackars barn...


Gunilla Persson från Svenska hollywood fruar med sin dotter Erika. (Bild lånad från MSN)


School

Underbara fredag,underbara helg! Vad har ni för planer? Jag ska fixa i ordning min pojkväns rum ikväll & imorgon ska vi eventuellt träffa ett annat par för att basta,bada jacuzzi & dricka lite vin & annat gott. Mysigt!

Just nu sitter jag i skolan med huvudvärk. Dock så har jag matteprov sista lektionen...Som jag förövrigt inte kan eller har pluggat till...

Pink

Åh kolla vilka fina halsband StyleByTyra.se har fått in! Jag ska ha det rosa! Perfekt om man har en helsvart outfit eller liknande. Den gula tyckte jag också var väldigt fin. Kostar endast 129 :-




Hello

Måste börja äta vitaminer eller något liknade så jag piggnar till lite! Är så sjuk trött & jag har inte suttit vid datan sen sist jag bloggade ( Det räknas inte med att skriva skoluppgifter). Hur som helst så är jag i skolan just nu & känner mig inte pigg alls,jag är trött & börjar bli förkyld igen.. Jag hade tänkt att jag skulle ta tag i det här med bloggen..Men det finns ju ingen ork!

Påtal om ork. När jag känner att "Nej fy,nu orkar jag verkligen inte mer!" så tänker jag alltid på possitiva grejer som kommer hända. Som till ett exempel att det eventuellt blir två utomlandsresor nästa år,flytta ihop med min pojkvän om några veckor,höst & jullov,shoppa,fikadater med fina personer,mysiga hemmakvällar framför tv:n med något gott osv. Det brukar hjälpa! & se till att alltid belöna dig själv efter något bra. Jag brukar köpa något gott om jag lyckas på ett prov,unnan mig att se en bra film om jag har pluggat bra eller en shopping runda.( Mina tips på att rycka upp sig när det känns jobbigt,tung eller svårt) Men det allra bästa är.enligt mig,att ha dem man älskar runt sig. Att bli peppad av dem! Jag älskar min famil & min pojkvän. Ni är bäst!


Världens bästa kille!


Bästis <3


Du är så himla bra,lillasyeter!

Ändrade planer

Jag & min pojkvän gick ju på bio igår. Vi så "Jag saknar dig" & den var så bra! Ni som inte har sett den måste se den. Man vart helt tagen & jag tror att nästan alla i biosalongen föll en & en annan tår. Så sorlig men otroligt bra gjord!

Vi var ju inte alls festsugna igår men efter att Madeleine hade övertalat oss att komma & festa med henne & masor med andra så taggade vi till. Idag är jag trött & sliten..


bio

Varken jag eller min pojkvän är speciellt festsugna,så vi äter en god middag & går på bio istället. Lägger upp kvällen outfit också.


Ida Sjöstedt

Är inte dessa bilder vackra? De är Ida Sjöstedts höst/vinter kollektion 2011! Bilder lånade från chic.se.








Ugg´s

Det blev ett par bruna istället för rosa,det passar ju till mer! Dem är så sjukt varma & sköna så dem passar mig perfekt eftersom jag fryser jämt. Jag har alltså prioriterat att hålla fötterna varma istället för snygga i vinter,haha!



Lördag

Den här dagen kunde inte ha börjat bättre. Jag fick sova ut! Otroligt skönt & sen en stor frukost på det! Trots många timmars sömn är jag fortfarande helt slut. Hoppas att det vänder för det lutar mot utgång ikväll & då är det inte så roligt att vara trött? Jag ska ta en dusch & äta en god middag,så får vi se hur det blir!


Helg

Jag borde blogga men jag har varit så trött & har inte haft något att blogga om. Idag är det fredag & jag lovar att updatera mycket i helgen!

Todo-list



Snart slutar jag & då ska jag uträtta lite ärenden med min Matilda! Efter det så bär det av hemmåt med min kärlek. Här är kvällens "att göra-lista"

♥ Plugga
♥ PW
♥ Manikyr & Pedikyr
♥ Bada,fila,raka & göra hårinpackning
♥ Gå & lägga mig tidig så det blir många timmar skönhetssömn


Pluggar

Godkväll på er! Jag sitter & pluggar på hudens uppbyggnad som jag har prov i på onsdag. Det kommer alltså bli rätt mycket pluggande den här veckan,men det gör ingenting eftersom att den kommande helgen ser ut att bli bra om allt blir som det är planerat.

Trevlig måndagskväll!

Louis Vuitton

Jag älskar Louis Vuittons väskor! Deras skor & plånböcker är jag också typ besatt av. Den här lilla Eva clutch-partyväskan önskar jag mig i julklapp!



Neverfull väskornar är stora & smidiga & den här skulle ju vara perfekt att ha till skolan så dator & allt får plast! (Skulle även vara en grymt snygg strandväska!!!)


Weekend

Jag blir så arg! Jag hade skrivit ett inlägg & som vanligt lägger mitt internet av! Det är inte första gången & det är så irriterande. Jag är iallafall otroligt trött,konstigt nog! I fredags var det fest & resten av helgen har jag sovit eller legat i sägen & myst med min pojkvän! Imorgon är det dags för ännu en skolvecka & det känns så roligt!

(Som vanligt har jag inte tagit några bilder i helgen..)

Lördag

Bloggar imorgon!

Jag behöver några timmars skönhetssömn

Jag är så himla trött. Min fina pojkvän hämtade mig efter skolan & så åkte vi in till stan & tog en mysig fika. Kollade på kläder som jag skulle kunna tänka mig ha på bröllopet vi ska på i oktober. Tyvär var jag inget vidare bra sällskap i bilen hem...Efter drygt 5 minuter så somnade jag & sov hela vägen hem. Jag anstränger mig för mycket. Det blir en tidig kväll med andra ord!

Skönhetssömn ger faktiskt skönhet. Det här är några riktiga skönheter om du frågar mig!


Blair från GossipGirl

Natacha Peyre

vackra Angelina Jolie


Snygga,vackra & roliga Tyra Banks! Har ni sett hennes show? Hon är så härlig!


Godmorgon

Jag hittade en liten favoritlista på en blogg,så jag tänkte att jag också kunde göra en sådan!

1. Favorit mat : En god kötträtt

2. favorit färg: Rosa

3. Favorit stad : Får nog säga Stockholm

4. Favorit läsk : Coca cola

5. Favorit drink: Strawberry daiquiri

6. Favorit musik: blandat

7. Favorit film: Sex and the city filmerna

8: Favorti Restaurant: Har ingen favorit

9. Favorit mobil : Oj,vet inte!

10. Favorit bok: Elsas värld & Elsas mode

11. Favorit glass: Citron sorbe

12. Favorit intressen: Blogga,Shoppa,Vara med vänner & familj,Träna & festa.

13. Favorit stylist:Svårt att säga en.

14: Favorit Designer: Samma där

15: Favorit sak att ha på sig: Högklackade skor

16: Favorit blogg: Min :)


Dagens outfit


Topp-VILA
Jeans-Gina Tricot
väska-LV


Godmorgon

Nu har jag precis skrivit provet & det kändes som det gick bra. Just nu har jag rast så jag passar på att blogga lite. Jag säger som Matilda sa, jag hatar höst & vinter! Det är så otroligt kallt i Sverige just nu & kallare kommer det bli! Det skulle sitta fint med en resa till något riktigt varmt ställe,typ till Afrika. Det är synd att det inte finns tid till det & ledigt kan jag inte ta ut eftersom att jag ska göra det vecka 6. Den traditionella fjällsemestern...


Egypten?

Nackmassage

Nu ska jag sätta mig & plugga till mitt första prov i gymnasiet. Imorgon har vi prov i nackmassage. Jag känner mig rätt lugn för det är inte så svårt. Det är så roligt att plugga till sånt som man är intreserad av! Jag längtar tills vi ska få ha prov på naglar,behandlingar & make up! & såklart lära sig allt. Jag vill lära mig allt! Det här är så roligt. Jag längtar till skolan & min klass är så bra!


Ny topp

Hittade bara två toppar till mig själv,var av en som ska lämnas tillbaks! Sen köpte jag ett par tights & en super fin tröja till min pojkvän. Har även hunnit med att fika med min kärlek. Här kommer bild på toppen som jag ska behålla.





Tips

Läs min fina vän Matildas blogg här !



Så snygg!

Tisdag

Godmorgon. Nu ska jag sminka mig lite fort & sen ska jag åka in till stan. Jag tycker jag är värd lite shopping! Bloggar när jag kommer hem igen.

Jag,bara jag

Imorgon är jag ledig! Hur skönt som helst. Jag har bestämt att imorgon ska jag bara umgås med mig själv. Kanske ett litet hemma-spa eller en shoppingtur? Jag får se hur jag känner imorgon. Just nu känner jag mig bara väldigt trött. Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng med min kärlek.  


Päls

Jag vill ha en pälsjacka nu till hösten. En fake såklart,jag personligen skulle aldrig kunna ha på mig en äkta. Jag vill ha en vit,men så hittade jag den här på Lindex som jag tyckte var rätt snygg. Om jag inte hittar någon snygg vit så slår jag nog till på den här!


Måndag

Igår så åkte min dator ner i golvet. Hela datan är trasig. Därav kunde jag inte blogg igår eftersom min andra data var i skolan,men jag ska ta med den hem idag så det blir mer update!

Just nu sitter jag i skolan & har en lektion kvar bara! Det blir så himla tråkiga inlägg när jag inte har några bilder att visa upp,men det kommer upp ikväll! Jag lägger upp en bild på världens finaste pojkvän istället. ( Det är den ända bilden som finns i datan..)




Fina du. Du betyder allt för mig,tack för att du alltid finns där för mig. Jag älskar dig!

Blå

Om några timmar ska vi åka & fira min morbror som fyller 50 år. Grattis! Just nu har jag både ansiktsmask & hårinpackning. Sen blir det duschen & fixa till resten!



Jag använder en mud mask från MakeUpStore. Den är jätte bra enligt mig & den suger ut alla pormaskar så man blir alldeles svartprickig. Jag har fått mycket bättre hy sen jag började använda dena här & jag gör den ca 1-2 gånger i veckan. Man kan ha den upp mot 1-3 gånger i veckan om man vill det! Man behöver inte aplicera så mycket för den täcker ändå. Färgen är smurfblå & masken luktar lera. Masken fungerar jätte bra på mig & den är inte dyr heller. Jag tror den kostar runt 250 kronor.

UGG's

Nu börjar det bli riktigt kallt ute. Iallafall på mornarna & kvällarna! Går ju inte att gå med pumps & converse längre (Iallafall inte för min del eftersom jag fryser jämt!). Jag ska köpa ett par UGGs,men jag har så otroligt mycket beslutsångest över om jag ska ta ljusbruna eller babyrosa? Jag älskar ju rosa,men de måste ju passa med jackorna också? Ljusbruna är fina & det går till de mesta. Dock är jag innen på en rosa eller vit vinterjacka så då kanske det är snyggast med ljusbruna?



Lördag förmiddag

Efter en mysig fruskost på stan med min pojkvän befinner jag mig nu hos Amandah! Vi ska åka & sola om ett tag,jag har blivit så blek eftersom jag inte har solat under hela sommaren. Jag har ju jobbat.. Det är lite synd för jag vart väldigt brun efter resan! 

Planerna för ikväll är oklara. Antingen blir det utgång eller hemmakväll! Är faktist riktigt sugen på att festa ikväll,men vi ska åka & fira min morbror imorgon så jag vill vara pigg. Hela släkten kommer ju...

KAREN MILLEN




Jag har verkligen kärat ner mig i den här snygga kjolen från Karen Millen! Rött är en färg som jag alltid tyckt har varit snyggt & som jag själv tycker att jag passar bra i. Den här kjolen är ju perfekt till både fest & bara lite mer fina tillfällen? Eller varför inte till jul? Någon som vet om den finns i Karen Millen buktiken i NK?


Lugn fredagkväll

Nu har vi kommit hem från farmor & farfar. Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Jag är väldigt trött & fortfarande sjuk så det blir skönt med lite mys!


Jag & min baby!

Fredag

Hej! Nu sitter jag i skolan & bloggar från min nya skoldata. Den är ganska liten & smidig men det är inte en mini laptop. Det var ju ganska bra tajming med datorn efterom jag var i behov av en ny. Jag hade ju tänkt köpa en ny men nu behöver jag ju inte det!

Idag slutar jag klockan två & ikväll ska jag & min pojkvän åka till farmor & farfar för farfar fyller år!

färg & noppning

Här kommer en hyfsat bra bild på bryn & fransar. Eftersom både mina fransar & bryn är vita så känns det bäst att färga dem. Jag är supernöjd!


Beauty sleep

Har försökt att få bra bilder på brynen & fransarna men det går inte så bra! Det blir bara suddigt. Jag får prova imorgon igen. Nu är det dags för några timmars skönhetssömn.


Lunchade även med Matilda innan jag gick hem & sov. En supergod pasta & kycklingsallad!

sick

Jag mår verkligen inte bra idag. Jag åkte in till skolan & sen hem igen direkt,är riktigt förkyld! Har sovit i 2 timmar & vaknade av att min älskling kom hem!

Idag blir det nog inte så mycket update eftersom jag bara sover typ.

Godnatt

Såg att det blivit lite fel,jag skulle nämligen skriva en ny presentation eftersom det hänt lite på sista tiden. Den nya presentationen kommer upp men den gammla är fortfarande kvar,vilket inte är så snyggt! Tur att min fina Amandah ska fixa till det imorgon! Jag själv fattar ingenting hur man jobbar med koder & sådant.

Nu ska jag ta en varm dusch & sedan sova. Bilder på mina nya bryn & fransar kommer imorgon istället!



Turkiet i början av sommaren



nya pumps

Jag tänkte visa er ett par nya skor jag köpte för några veckor sedan,men som jag inte har hunnit använda!



Ett par vanliga svarta pumps,med ca 14 cm klack! Men tack vare platån på ca 3 cm är dem ändå rätt lätta att gå i. Dem kostade bara 349:- på belle. Sjukt billiga,men kvaliten är väl kanske inte den bästa. Dem är iallafall snygga & kanske håller några partykvällar?

toppen onsdag

Väldigt bra dag i skolan idag! På förmiddagen fick vi ettor ansiktsbehandlig av treorna,men jag var sen så jag fick bara mina ögonbtyn & ögonfransar färgade & noppade. Men det var ändå väldigt bra för annars skulle jag boka tid hos nästa vecka hos tjejen som jag alltid fixat brynen & fransarna hos innan. Vill ni veta hur sköna våra sängar i salonneg är eller? Höll på att somna minst fem gånger! På eftermiddagen fick vi en klasisk manikyr. Bild på brynen & fransarna kommer ikväll!

Här är gårdagens outfit,eftersom jag glömde att fotta dagens.

5 september

Jag älskar måndagar! Vi har bara två lektioner,hud & naturkunskap. Idag har vi lärt oss hur vi ska bädda ner kunden innan behandling & så har vi övat på nackmassagen. Ikväll ska jag & Matilda ha tjejkväll,med god mat & god dricka. Jag älskar tjejkvällar! Updaterar imorgon efter skolan.

Här kommer dagens outfit & jag ser inte bra ut på bild idag..

Kavaj-h&m
Jeans-GinaTricot
Converse
väska-Louis Vuitton


Autumn 2011

Nu börjar hösten smyga sig på så jag tänkte göra en sådan här liten lista!

Stil: Min vanliga stil,fast lite mer höstinspererad.

Färger: Svart,grå,vit,grönt & beige.

Material: Stickat är är både varmt,skönt & snyggt!

Överdelar: Snygga figursydda koftor,söta långärmade blusar & en poncho såklart!

Nederdelar: Tighta stuprörsjeans,långkjol & kortare kjolar med snygga strumpbysor till!

Ytterplagg: Eftersom jag är otroligt frysen av mig så måste jag ha en supervarm dunjacka. Men jag skulle vilja ha en snygg fake pälsjacka.

Skor: Så fula,men så sköna. Uggs! & såklart ett par snygga skinnstövlar med en tjock klack.

Accessoarer: Stora halsringar & färglada örhängen.

På jobbet/skolan: Jeans+blus+kavaj+klackar,tights+stor mysig kofta+ Uggs,Snygg figursydd skjorta+ett par utsvänga jeans+jeffrey campbell klackar!

På fest: Färgglada klänningar & fina pumps med en cool clutch till.(& kanske en fake päls?)

Tre saker på inköpslistan: Stora halsdukar,nya höststövlar & söta toppar.



En mysig poncho från Duffy! Finns att beställa på netaporter.com


back on track

Hej!

För några dagar sedan så skrev jag ett jätte långt inlägg om allt som hänt sedan sista inlägget skrevs. När i princip var klar så la internet av & jag var tvungen att starta om det,då hade inlägget försvunnit! & jag orkar inte skriva om allt just nu,så jag kan ju skriva lite kort bara.

Jag har fått en tillfällig kamera så att jag ska kunna blogga (Tack pappa!). Jag har börjat på gymnasiet,jag utbildar mig till hudterapeut. Jag umgås med mina vänner,pojkvän & familjen. Shoppar & fikar med personer jag älskar! Vad är bättre än att gå ner på stan en söndagsmorgon & ta en fika som frukost?

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst nu känns det som,men för attt det inte ska behöva bli tråkigt så avrundrar jag här! Vi hörs senare ikväll!


Jag älskar skagen!

RSS 2.0