SJP

Klockan börjar bli mycket & imorgon ska jag iväg på studentmottagning!Inatt blir det inte så mycket sömn då det blir en tidig morgon imorgon.Kvällen har varit lugn & skön,en mysig promenad ner till sjön där det var otroligt vackert!Jag tog inte med mig kameran men nästa gång åker den med.Jag måste verkligen försöka komma ihåg att ta med kameran,inläggen blir mycket roligare då.Med det sagt så säger jag godnatt.


Såhär vill jag gå klädd imorgon-SJP är så snygg & lyckas alltid med sina outfits!

Tisdag

Idag har jag varit & fixat en nagel som hade gått av,Så nu är alla hela & fina igen!Det ser så fult ut om en går av,haha!Har precis ätit en god sallad till middag & snart ska jag gå ner till sjön med kärleken.Hur mysigt som helst ♥


saknad

En mysig kvällspromenad avklarad!Det är så skönt att vara ute när det är varmt & soligt ute!

Just nu kollar jag på något program som handlar om en liten flicka som ska få ett nytt hjärta.Det är verkligen tur att vi har så pass bra läkare som kan rädda så många liv!Tyvär så kan man inte rädda alla liv,Hur mycket man än vill.Det är så orätvist.Jag var på kyrkogården idag & hälsade på en mycket saknad person.Vila i frid <3


high heels

Ett super snyggt & super enkelt sätt att få längre,slankare & snyggare ben är-Högklackade skor!Så simpelt,men det kan göra en hel outfit.snygga ben på köpet är bara ett plus!Här är några av mina favoriter.


Louboutin-Love!

Scorett.

Scorett.

Zara.

Zara.Kul med en färgklick!

Skansen

Äntligen hemma från en kort dag på Skansen!Jag & Madeleine tog en kaffe när vi kom dit & satt i solen en stund innan jag skulle åka hem med min pojkvän.Så det vart inte mycket tittande på djur..

Dagens outfit!

Fika i solen!

Kaffet var faktist jätte gott!

Måndag morgon

Godmorgon!

Idag åker jag till Skansen med några från skolan.Jag hoppas på bra väder för jag har shorts på mig,Men la ner jeans i väskan ifallatt.Nu ska jag borsta tänderna & sen måste jag åka.Ha det bra idag!

29 maj 2011

Tog mig en skön promenad genom stan för en stund sen,I kvälls solen desutom!Kändes skönt att röra på sig efter allt som jag har ätit idag.Vi var nämligen & fikade hos Mormor & Morfar idag.Mormor är en sådan som inte nöjer sig med att man tar en bulle & en kopp kaffe,Utan man ska äta bullar,kakor,pajer & tårta!Då blir hon glad & nöjd.Det är ju så gott också så det blit lite svårt att stå emot..


Syrenbuskarna blommar så fint & luktar så gott!

NEW WATCH

Idag  är det ju mors dag & då brukar man ju alltid ge en liten present till sin mamma eller liknande.Här vart det tvärt om,Mamma kom hem med en ny klocka till mig idag.Tack Mamma!<3

Jag behövde verkligen en ny,Den gamla var så sliten & hade legat i en väska med en massa smält godis så den var inte så fin efteråt..

Zara


När jag var i Göteborg förra veckan så kikade jag in på Zara & hittade dem här balla sandaletterna med superhög klack!Skulle vara snyggt att matcha till en svart klännig för lite brytning.Tror inte att det är så svårt att gå i dem med tanke på att klacken är så tjock.Iallafall så tycker jag att dem är snygga & jag ångra att jag inte köpte dem..

en lördag

God kväll!

Idag har jag,min pojkvän & några vänner åkt en tur till Åland & tillbaks.Alltid trevligt att träffa alla,Så det vart lyckat!Dock så gick vi upp redan vid sju-tiden i morse,Så ikväll blir det en lugn kväll med ett varmt mysigt skumbad & lite gott.

Vet ni?Jag tycker att min blogg är väldigt tråkig..Ska försöka hinna blogga mer om sådant som jag tycker är roligt,För det är ju inte så roligt att läsa "Idag har jag..." I varje inlägg..& nu har jag ju fått en kamera så nu finns det ingen anledning att inte ta kort..

dagens outfit

Mitt föredrag om Louis Vuitton gick jätte bra kändes det som.Hoppas på bra betyg!Idag har jag varit hemma hos min mormor & morfar.Trevligt att bara sitta & prata & fika.På vägen hem tog jag ett varv på stan med Amandah & införskaffade mig ett par söta balskor.Nu måste jag skynda mig in i duschen & sen packa väskan,Ska tillbringa natten med kärleken ute på landet.

Jag kommer inte ha tillgång till kamera förens på fredag,Så det får bli dåliga & suddiga bilder fram tills dess...Såhär har jag gått klädd idag.

New nails



Två jätte dåliga bilder på mina naglar.Använder mobilkameran så därför är det så dålig kvalite.Men det är en vanlig fransk manikyr & så valde jag att ha en glitter-rand precis innan tippen.Så snyggt!

Tisdag

Muntliga nationella i matte avklarat.Känns hur bra som helst.Efter skolan har jag fixat naglarna & jag är supernöjd!Tjejen som gjorde dem var jätte trevlig!Nu är jag hemma & har precis ätit middag & snart blir det ett varmt skumbad & en härlig ansiktsmask!


Godmorgon


Godmorgon på er!Nu ska jag åka till skolan.Ha en bra dag!


my last work in school

Jag har varit jätte duktig idag tycker jag! Jag har skrivit två uppsatser,Pluggat på två föredrag & snart läst ut en bok som jag ska skriva ett referat på.Dock är det väldigt roligt att plugga på det ena föredraget som jag ska ha,För det är om Louis Vuitton!Nu ska jag belöna mig själv med en kopp kaffe(Hemmagjort....) i solen & lite jordgubbar!


Hit ska jag åka någon gång i livet!


Naglar


Såhär ser mina naglar ut just nu-Inte okej!Så imorgon har jag tid hos en tjej som ska fixa mina naglar.Känns väldigt skönt med tanke på hur dem ser ut nu.Jag tycker att det är så sjukt snyggt med fina,fixade naglar.Jag har aldrig haft gelenaglar förut,Så det ska bli roligt att prova något nytt.

Home sweet home

Hej!

Jag har varit i Göteborg hela förra veckan,på klassresa.Det var den värsta veckan i mitt liv.En helt värdelös klassresa.Kändes som att vi blev behandlade som femåringar..Därför har jag inte bloggat!Har knappt haft tid & så glömde jag laddaren till datan hemma.Men nu är jag back on track again.

Den här veckan är det sista riktiga skolveckan & jag har en del att göra klart,Så det ska jag göra under dagen.Skulle hellre lägga min tid på annat,Men det är bästa att prioritera skolan nu då det faktist handlar om slutbetygen..

Jag på espresso house.Deras vanillia latte är jätte god-Rekomenderar!Jag har precis lärt mig dricka kaffe & den smakar inte lika som vanligt bryggkaffe.Det tycker jag fortfarande inte är sådär jätte gott,Men det kommer nog med tiden skulle jag tro!

Tankar..

Det har varit noll update här på senaste tiden.Men igår började jag tänka att det skulle vara roligt att börja igen.Så nu försöker jag igen.Lets give it a try?

RSS 2.0