brb

Jag har fått en ny mobil,men inte lyckats lära mig hur man för in bilder från mobilen till datan!Min kamera har gått sönder,tyvär..Men ska köpa en ny så fort som möjligt!Så tills dess tar jag en bloggpaus!Nu blir det kex,ost & god dricka i kvällsolen!

well hello!


I want this in my closet!Den till solkysst hud,ett par coola pumps & lockigt hår?Ja tack!Klänningen kommer från Lanvin!Kostar ca 14000.

6 juli 2011

Anledningen till att jag inte har bloggat dem senaste dagarns är för att jag jobbat & :


Badat i poolen med min pojkvän.

& solat (Är mycket bruna i verkligheten,dålig mobilkamera..)

& umgåts med alla min underbara vänner!

Tänkte bara säga förlåt för att jag inte bloggar om dagarna,men jag jobbar om dagarna & sen träffar jag mina vänner.Men ska försöka hinna med några inlägg om dagen iallafall!

2 juli 2011

Lördagkväll!Idag har jag varit med min pojkvän,vi har badat i våran pool,solat & umgåts med min familj!Runt femtiden åkte vi hem till Micke för att äta middag med hans familj,trevligt!Ikväll ska vi åka & träffa våra vänner,tror dock att det blir en hyfsat lugn kväll.Jag är så himla trött efter bara 1 veckas jobb?Däremot har jag ju inte somnat innan 03:00 någon dag under veckan,så jag får väl skylla mig själv?Det är iallafall superskönt med helg,hoppas att det blir lika bra väder imorgon som idag!Imorgon ska jag hem,då kommer det lite bilder från helgen också!Trevlig kväll!

RSS 2.0