Tack för en awsome lördag,amanda!(& ett tack till er andra för att vi har fått oss ett rejält skratt!)

Min lördag var helt galet rolig!Haha,alltså damn!Vi åt en god kycklingsallad till middag & efter så hände det massa andra grejer,Blandannat lite småroliga kisspauser,okända folk,& ännu mer okända & konstiga folk!Vid klockan 02:00 inatt blev det en väldigt sen efterätt,som satt väldigt bra!Hade vi kul?Ja!Idag är vi väldigt trötta & slitna...




Fredag & lördag

Står & fixar mig inför lördagskvällen.Jag ska vara hos Amanda om ca en timme,så nu blir det lite stressigt med tanke på att jag ska hinna handla lite också.Har en känsla av att den här kvällen kommer att bli jävligt rolig!

Igår var vi i Stockholm & shoppade lite & åt god middag,kyckling/pastasallad.Jag köpte en ny svart kavaj,den som jag visade,Som jag ska ha på kryssningen!

Idag har jag varit nere på stan med min mamma & fikat & handlat lite.Blev ett par jeans,Navelsmycke & lite annat smått.

Nu ska jag sminka mig & byta om,vi hörs!

Från h&m


Om en vecka ska jag på kryssning med min Amanda!Hade tänkt att ha ett blått fodral på mig då & tänkte att den här kavajen skulle vara snygg till?

seg dag i skolan

Efter skolan idag så gick jag & Amanda ner på stan & tog oss en skagenmacka.Som är fruktansvärt gott.Efter en fight med lösnaglar skildes vi åt,men pratade i telefon tills vi kom hem.Väl hemma tog jag ett långt & skönt bad.Nu står jag här & ska snart plugga!


söndagkväll

Sitter & lyssnar på Gyllene Tider & pluggar Matte.Längtar redan till nästa helg,även fast helgen inte är slut än!

såhär såg min fredagskväll ut,den var Förjävla bra!




Vi kom också på att vi inte kan vara seriösa framför en kamera...!Tack för en superkväll.Nästa helg blir nog ännu bättre!!!♥

jofama by kenza


Jag har blivit ägare till ett par riktigt snygga skinnshorts!Det är Kenza som har designat dem,& man kan beställa dem på jofama's hemsida.Jag är super nöjd med mina!Känns som att jag kommer andvända dem flitigt..


ännu mera hahahahhahahahhaahhahahahahha


Ska jag vara helt ärlig,så är det här den finaste bilden som någonsin har tagits på mig & Amanda!

HAHAHAHAHA


mina Amandor

Sitter hemma med Amanda,vi har kekat massa maränger!Vi ska ner på stan nu.Senare ikväll ska jag nog träffa min andra Amandah!

I'm starting to think about so much stuff

Godmorgon!Idag har jag studiedag,alltså ledigt.Så snart ska jag hoppa in i duschen & sedan ska jag ta mig hem till Amanda.

I love my new shose



Superdåliga bilder,Men de får duga.Dem ser oranga ut på bilderna,men är egentligen jätte röda.Åh,så coola!

grattis mamma

Hej bloggen!Just nu dunkar jag lite musik & håller på att sminka mig lite.Min mamma fyller år idag,så vi får lite gäster...När mamma kom hem hade hon med sig ett paket hem,inte till henne,utan till mig!Det var mina röda skor & en kofta som jag beställde från h&m för ett tag sen.Jag vart superglad.Nästan lite läskigt hur glad jag kan bli av ett par skor..Visar bilder sen.

<3

Det är alla hjärtans dag idag,& jag har hängt med min kusin.Nu ska jag hoppa in i duschen & efter det ska jag sova.Vet ni,Jag har sovmorgon imorgon!Det känns hur bra som helst(<3).

nya pumps




Från Belle.

stockholm

Har varit i stan idag med min lillasyster.Vi gick mest runt & kollade,shoppade lite & fikade.Fick med mig ett par riktigt snygga pumps hem.Kan visa sen!

Nu sitter jag i mitt rum med min lillasyster,vi ska snart plugga & sen kanske jag ska iväg till gymmet!

Zara.

På Bellman!

i love you sister


How cute?!Fina lilasyster.Hon har precis kommit hem från fjällen,där hon har varit i en vecka.Har varit skönt att vara hemma själv,Men jag har saknat henne jätte mycket.Jag är jätte glad att du är hemma nu sötnos.Vad säger du om att åka & shoppa någon dag i veckan,bara vi två?

modern/klassisk handbag?


Jag tycker de här två väskorna var så snygga.Ser rätt klassisk ut.Jag vill ha båda två!De finns på ginatricot för er som tycker att dem var lika snygga som jag tycker.

black and white




Today its friday.I love it.We had a very short day in school today,soft.when I got home I started to clean the whole house to make mom happy.I think I have succeeded.Now I'll sit on the sofa watching the TV and just take it easy.

todays



Orkar inte skriva på engelska just nu..är jätte trött.Här ser vi en dagens outfit i en skitig spegel.Idag har jag lagat mat åt min familj,faktist.Det blev fajitas.Riktigt gott blev det också!Nu ska jag gå till gymmet.Hejdå.

skiing




From today.

Red shose


Yesterday I added an order on this shose.I think those are really cool.They are from H&M.

good morning

My school have a day out today,so i chose skiing.Now I'll pack my bag with food and my skiglows.I promise to take pictures to upload here.Have a nice day!

hello everybody

From now I'm going to write in English on my blog,Because it's a god practies for the nationall test.All students in 9th grad have it,ll at the same day and at the same time.So,let's get it a try...

hej



Snacka om sämsta outfitbilderna..men det är inget att göra åt.Det är bättre än inga alls.Nu ska jag sminka mig,Sen ska jag åka in till stan med min pojkvän.Vi ska kika lite i affärer,käka middag & gå på bio.Ha en bra fredag!

topshop



Titta va söta plagg topshop har på hemsidan.Tänk den blåa toppen till shortsen...mhmm.

bilder från skolan


Amanda

Dagens outfit : jeans från gina,blus från hm,skärp fick jag av mamma i sommras när hon var i Danmark,& boots.

puder


På fredag ska jag in till stan,då tänkte jag ta en sväng in på Ginatricot & kolla om de har den här söta blusen kvar.Jag tycker den är så fin.Snygg till jeans & till shorts i sommar...


my book


Försov mig rätt ordentligt imorse,så idag blev det bara kofta,jeans & håret i en knut.Just nu håller jag på att skriva lite på min bok,ett projekt från skolan.Men det är faktist riktigt roligt!

go

Åt kina-mat med pappa idag,hur gott som helst!Efter det drog jag,mamma & mammas kompis till gymmet i 1,5 timme.Damn alltså..min kondition suger!Så nu ska jag försöka ta tag i träningen samtidigt som jag tar tag i allt annat.

Nu är det dags att hoppa in i duschen,night!

today



Skulle försöka fotta dagens outfit på mig själv & det gick inget vidare.Nu ska jag fixa naglarna,sen ska jag ut & äta med min älskade far.Vi hörs ikväll!

Igår


Dålig bild på mig.

Amanda.

Supergod lunch.

RSS 2.0