En lycklig liten tjej

Jag tänkte skriva ett litet inlägg om hur glad jag är just nu. Jag mår så otroligt bra tack vara mina fina vänner! Ni är så otroligt underbara allihopa. & min famlij ska vi inte ens tala om, tacktacktack för att ni alltid finns där oavsett vad!

Till er andra, hoppas att ni får en god jul & ett gott nytt år. Njut av livet & göra sånt som ni mår bra av! Puss ♥


Min fina mamma! Du är nog det bästa som finns.Spadag

Idag har det verkligen varit en lugn & slapp dag. Jag började dagen med ett långt varmt bad & lugna favoriter som sjöng genom högtalarna. Det var så skönt & uppfriskande att skrubba hela kroppen med peeling & sen smörja in mig med väldoftande krämer. Hela min kropp är len som en baby-stjärt! Jag hade även i en hårinpackning i ca 30 minuter & lät därefter håret självtorka, gissa om det är mjukt?

Nu sitter jag i min säng klädd i en mysig mjukisdress & ska snart gå ner för att äta lite chokladmousse. Man får unna sig det ibland! ♥


Mitt framtida badkar som jag ska ha i min glamourösa lägenhet, haha!

jag kör på en "dagens"

Jag hittade en såndär liten lista hos en bloggare så jag tänkte att jag kunde lägga upp den jag med. Jag tycker att det är så roligt att gå tillbaks & kolla sen!

DAGENS VILL HA:  Sol & värme!
DAGENS KLÄDSEL: Jag kör på klassiskt idag! Jeans, transperant topp, kavaj & höga stövlar.
DAGENS SMINK: Lite solpuder & mascara.
DAGENS FRISYR:  Samma vanliga, dock har jag torrschampo i idag. Det blev jättebra volym!
DAGENS HÄNDELSE: Jag hade bara en lektion idag & när jag slutade så hämtade min underbara vän Viktoria mig så jag slapp sitta på en äcklig buss med jobbiga människor.
DAGENS PLANER: Ut på lite festligheter med världens underbaraste vänner ♥ 
DAGENS SAKNAD: Min ängel som bor i himlen. Saknaden är enorm! 
DAGENS HUMÖR: Glad, taggad & lycklig.


Världens bästa mascara & solpuder om ni frågar mig! Solpuder från MakeUpStore.Fredag

Hej på er! Jag är så sjukt taggad inför ikväll & det här kommer bli så roligt, som vanligt! Snart ska jag & min pojkvän äta en supergod middag & efter middagen ska jag välja ut en snygg outfit. Ikväll ska vi gå all in! Det får bli en lugn hemmakväll imorgon istället, jag tror det kommer behövas då...
Smile bitch!
“Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.”  Marilyn Monroe


StyleByTyra

Idag har StyleByTyra lanserat sin klädkollektion & jag tycker att det mesta är otroligt snyggt! Mina fyra favoriter är dessa, jag älskar de svarta byxorna.

pizza

Härligt med fredag. Min dag är dock förstörd, bussen stannade inte vid min hållplats så jag missade povet som jag skulle göra imorse. Hur som helst så är det fredag idag & det är ju helt underbart? Ikväll ska jag umgås med mina fina vänner ♥  Nu är det dags för frukost & jag känner för att vara sjukt onyttig. Panpizza låter rätt gott ändå.

RSS 2.0